Boek
Nederlands

Ontdek Corfu & Zakynthos : Kerkyra, Paxos, Lefkas, Meganisi, Kefalonia, Ithaka, Olympia

Klaus Bötig (auteur)

Ontdek Corfu & Zakynthos : Kerkyra, Paxos, Lefkas, Meganisi, Kefalonia, Ithaka, Olympia

In de reeks:
ANWB Ontdek reisgids Corfu & Zakynthos

Verken Corfu, Zakynthos en de andere Ionische Eilanden – Paxos, Léfkas, Ithaka, Kefalonia – op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids!

Het grootste eiland van de archipel, Corfu heeft met heerlijke stranden, prachtige kliffen, olijfbossen en traditionele dorpen het meeste te bieden. Alleen al Kérkyra (Corfu-Stad)
Titel
Ontdek Corfu & Zakynthos : Kerkyra, Paxos, Lefkas, Meganisi, Kefalonia, Ithaka, Olympia
Auteur
Klaus Bötig
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Uitgever
Den Haag: ANWB Media, 2023 | Andere uitgaven
296 p. : ill. + kaart
Verschijningsdatum
14-04-2023
ISBN
9789018049911 (paperback)
Plaatsingssuggestie
Griekenland 995.3 (SISO) Griekse eilanden (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De 'Ontdek'-reisgids Corfu & Zakynthos van de ANWB is een uitgebreide en handzame gids voor reizigers die ondergedompeld willen worden in de cultuur van een land of streek. De reisgids neemt toeristen mee langs kerken, afgelegen dorpjes, bergtoppen, wijngaarden, kronkelige straatjes, familierestaurants, in het kort: op ontdekkingsreis. De meerwaarde zit hem vooral in de uitgebreide achtergrondverhalen en de tips om de couleur locale te proeven. De gids zou geen reisgids zijn zonder praktische informatie, zoals openingstijden, wat kaarten en plattegronden, belangrijke adressen en hier en daar een kleurenfoto. Vaste onderdelen zijn de lievelingsplekken van de auteur, tien uitvoerig beschreven hoogtepunten en een uitneembare wegenkaart. Met toeristische en culinaire woordenlijst en een register. Hoewel de inhoud veelomvattend is, is de gids toch praktisch door de overzichtelijke inhoudsopgave en rustige lay-out. Kleine druk, normale interlinie. Voor de cultuurliefhebber is dit een aanwin…Lees verder

Suggesties