Daisy
Nederlands

Veroudering vertragen : het langer jong-plan

Kris Verburgh (auteur)

Veroudering vertragen : het langer jong-plan

Genre:
Betoog waarom westerse eetgewoonten het fysieke gezond ouder worden in de weg zouden staan, met adviezen voor gezonde voeding.
Titel
Veroudering vertragen : het langer jong-plan
Auteur
Kris Verburgh
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2015
1 cd
Speelduur
14:14
Oorspr. uitgever
Prometheus
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a444878
Plaatsingssuggestie
628.44 (SISO) Gezond leven ; Jong blijven (ZIZO)

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Kris Verburgh

Kris Verburgh (Wilrijk, 8 maart 1986) is een Belgisch publicist, arts-onderzoeker en auteur. Hij schrijft vooral over kosmologie, de evolutietheorie, neurowetenschap en veroudering. Hij stelde een nieuw vakgebied voor, de "nutrigerontologie", dat de rol van voeding in het verouderingsproces zou moeten bestuderen.

Biografie

Verburgh groeide op in Puurs. Zijn vader is doctor in de scheikunde, zijn moeder laborante. Van kleins af aan was Verburgh gefascineerd door wetenschap. Op 17-jarige leeftijd schreef hij zijn eerste boek Schitterend!, over het universum en de evolutietheorie. Hierdoor was hij de jongste auteur van een wetenschappelijk boek voor het grote publiek. Hij was als 18-jarige ook de jongste nominee voor de Eurekaprijs.

Op 21-jarige leeftijd publiceerde hij zijn tweede boek Fantastisch!, over evolutie en neurowetenschap. Op 25-jarige leeftijd was hij auteur van drie wetenschapsboeken.

Verburg…Lees verder op Wikipedia