Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De tijd van loslaten

Kristin Hannah (auteur), Ellen Segeren (vertaler)
Nadat zijn vrouw in coma is geraakt, ontdekt haar echtgenoot dat zij eerder getrouwd is geweest met een beroemde filmster; hij lijkt de enige die haar kan redden.
Titel
De tijd van loslaten
Auteur
Kristin Hannah
Vertaler
Ellen Segeren
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Angel falls
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, 2016 | Andere uitgaven
255 p.
ISBN
9789022578032 (paperback) 9789022579336 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

In een afgelegen stadje in de staat Washington ziet de negenjarige Brett hoe zijn moeder Mikaela, een ongelukkige val van haar paard maakt en in coma raakt. Echtgenoot Liam ontdekt dat zijn vrouw eerder getrouwd was met een beroemd filmster, de vader van de oudste dochter. Alleen op diens naam reageert ze, zodat Liam er, ondanks zijn grote liefde voor Mikaela, alles aan doet om de man aan haar ziekenhuisbed te krijgen om zo te proberen haar leven te redden. De schrijfster, van wie eerder Een handvol hemel en Het meer van herinnering in vertaling verschenen, creëerde een niet onaardige, maar wel wat saaie roman. De meeste aandacht gaat naar de zichzelf ten gunste van mogelijk herstel van zijn vrouw wegcijferende dokter Liam en de acteur Julian True, die er achter komt wat hij in het verleden, bij het laten zitten van Mikaela en hun baby, heeft aangericht. Geen uitschieter in het romantische genre, maar het boek zal zijn weg naar het (vrouwelijk) publiek toch wel vinden. Normale druk, v…Lees verder

Over Kristin Hannah

Kristin Hannah (Garden Grove, 25 september 1960) is een schrijfster uit Verenigde Staten van Amerika. Ze werd geboren in Californië, en studeerde Communicatie aan de Universiteit van Washington. Daarna studeerde ze rechten aan de University of Puget Sound en werkte ze in Seattle totdat ze voltijd schrijver werd. Ze schreef in haar studententijd al een boek samen met haar moeder, dat echter nooit is uitgebracht.

In 2015 won Hannah de People's Choice award van de website GoodReads.

In 2022 komt de film The Nightingale uit, gebaseerd op het de New York Times bestseller The Nightingale van Hannah.

Gepubliceerde boeken

  • A Handful of Heaven, 1991
  • Firefly Lane, 2008
  • The Four Winds

Externe link

  • Website