Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Het meer van herinnering

Kristin Hannah (auteur)

Het meer van herinnering

In de reeks:
Als haar man haar na twintig jaar wil verlaten, gaat een tot dan volgzame vrouw naar de streek waar ze opgroeide om haar toekomst te overdenken.
Titel
Het meer van herinnering
Auteur
Kristin Hannah
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
On mystic lake
Uitgever
Vianen: The House of Books, 2003 | Andere uitgaven
317 p.
ISBN
90-461-2017-1

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De wereld van Annelise Colwater lijkt ineen te storten als haar man haar op de dag dat hun dochter voor enige maanden naar Europa vertrekt, meedeelt dat hij wil scheiden. Ze verlaat de uiterlijke schijn en rijkdom die bij haar status als vrouw van een succesvol advocaat in Zuid-Californië behoort en zoekt de rust in het stadje in Washington waar ze temidden van de natuur en eenvoud opgroeide. Ze vindt zichzelf daar als een sterkere vrouw terug. De steun die zij kan bieden aan een jeugdvriend die na de dood van zijn vrouw met schuldgevoelens - en een daaruit voortkomend alcoholprobleem - met zijn dochtertje achterblijft, helpt haar daarbij. Kristin Hannah, die debuteerde met de succesvolle roman 'Een handvol hemel', schrijft in een verzorgd proza, geeft aardige sfeertekeningen en bouwt de spanning in dit romantische verhaal - dat wat doet denken aan 'De bruggen van Madison County'- goed op. Zal veel (vooral vrouwelijke) lezers enige aangename uren kunnen bezorgen. Pocketeditie; zeer kl…Lees verder

Over Kristin Hannah

Kristin Hannah (Garden Grove, 25 september 1960) is een schrijfster uit Verenigde Staten van Amerika. Ze werd geboren in Californië, en studeerde Communicatie aan de Universiteit van Washington. Daarna studeerde ze rechten aan de University of Puget Sound en werkte ze in Seattle totdat ze voltijd schrijver werd. Ze schreef in haar studententijd een boek samen met haar moeder, dat echter nooit is uitgebracht.

In 2015 won Hannah de People's Choice award van de website GoodReads.

Gepubliceerde boeken

  • A Handful of Heaven, 1991
  • Firefly Lane, 2008
  • The Four Winds

Externe link

  • Website