Cd

Wyatt at the Coyote palace

Kristin Hersh (uitvoerder)
+1
Wyatt at the Coyote palace
×
Wyatt at the Coyote palace Wyatt at the Coyote palace

Wyatt at the Coyote palace

Titel
Wyatt at the Coyote palace
Uitvoerder
Kristin Hersh
Uitgever
Omnibus Press, 2017
2 cd's
Speelduur
01:22:16
EAN
9781785582127
CDR
JK218693
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P4 - Populaire muziek Engels (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Kristin Hersh

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door audrey_sel

Kristin Hersh (Atlanta (Georgia), 7 augustus 1966) is een Amerikaanse singer-songwriter die ingetogen werk maakt dat vaak autobiografisch is. De thema's zijn onder andere de dood, bevalling, miskraam en liefde. Haar solowerk verschilt sterk van de muziek van de Throwing Muses en 50 Foot Wave, groepen waarvan zij de zangeres is.

Haar cd-single "Your ghost" (een duet uit 1994 met Michael Stipe van R.E.M.) is de enige single van haar hand die ooit de Top 40 haalde.

In 2007 heeft ze een album gemaakt met de McCarricks waarmee ze ook op tournee gaat.

Discografie

  • Hips and Makers (1994)
  • Strange Angels (1998)
  • Murder, Misery and Then Goodnight (1998)
  • Sky Motel (1999)
  • Sunny Border Blue (2001)
  • The Grotto (2003)
  • Live at Noe Valley Ministry (live) (2003)
  • Instant Live: The Paradise, Boston (live) (2005)
  • Learn to Sing Like a Star (2007)
  • Crooked …Lees verder op Wikipedia