Dvd
Nederlands

De Orfeusfactor ; Tot de dood ons scheidt

Kurt Vervaeren (regisseur), Pieter Aspe (naar het werk van), Herbert Flack (acteur)
Bevat
Disc 1 De Orfeusfactor
Disc 1 Tot de dood ons scheidt
Titel
De Orfeusfactor ; Tot de dood ons scheidt
Regisseur
Kurt Vervaeren
Naar het werk van
Pieter Aspe 1953-2021
Acteur
Herbert Flack Lucas Van den Eynde Francesca Vanthielen Michel Van Dousselaere 1948- Maaike Cafmeyer
Taal
Nederlands
Uitgever
Bridge Pictures, 2006
1 dvd-video
Speelduur
ca. 150 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands Personages gebaseerd op de romans van Pieter Aspe
EAN
8711983484481

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Kurt Vervaeren

Kurt Vervaeren is een Vlaams televisieregisseur.

Vervaeren werkte in het verleden als regisseur van televisiereeksen zoals Wittekerke, Veel geluk, professor!, Spoed, Louislouise en De Rodenburgs.

Filmografie

  • Zone Stad (2012-2013)
  • De Rodenburgs (2009-2010)
  • LouisLouise (2008-2009)
  • Spoed (2008)
  • Aspe (2006-2007, 2011-2014)
  • Veel geluk, professor! (2001)
  • Dokters (1997)
  • Wittekerke

Suggesties