Boek
Nederlands

De wetten van de liefde

Laura Esquivel (auteur)

De wetten van de liefde

Onderwerp
Liefde
Titel
De wetten van de liefde
Auteur
Laura Esquivel
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Spaans
Oorspr. titel
La ley del amor
Uitgever
Amsterdam: Arena, 1996
291 p. : ill. + CD
ISBN
90-6974-227-6

Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 32 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Laura Esquivel

Laura Esquivel Valdés (Mexico-Stad, 30 september 1950) is een Mexicaans schrijfster.

Esquivel was eerst lerares, werkte bij een kindertheater en schreef kinderprogramma's voor de Mexicaanse televisie. Esquivel werd beroemd door haar roman Como agua para chocolate (Rode rozen en tortilla's), die in 33 talen vertaald is en in 1992 werd verfilmd door haar echtgenoot Alfonso Arau. De meeste van Esquivels werken vallen onder het genre van het magisch realisme.

Bibliografie (selectie)

  • 1989 - Rode rozen en tortilla's (Como agua para chocolate)
  • 1995 - De wetten van de liefde (La ley del amor)
  • 1998 - Íntimas suculencias
  • 1999 - Estrellita marinera
  • 2000 - El libro de las emociones
  • 2001 - De liefde van Don Júbilo (Tan veloz como el deseo)
  • 20…Lees verder op Wikipedia