Lettertype dyslexie
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:
Luce en Daniël zoeken de plek waar de engelen op aarde zijn gevallen. Ze willen voorkomen dat Lucifer het verleden uitwist. Daniël worstelt ermee dat hij Luce steeds zal verliezen. Luce ontdekt dat ze voorbestemd is voor een ander. De strijd om haar hart kan beginnen.
Titel
Extase
Auteur
Lauren Kate
Vertaler
Mireille Vroege
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Rapture
Uitgever
Houten: Van Goor, 2015
304 p. (ePub2)
ISBN
9789000351589

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 1 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Lauren Kate

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door JoseBriel1990

Lauren Kate (Dallas, Texas) is een Amerikaans schrijfster van jeugdliteratuur. Ze studeerde aan het college van Atlanta, waar ze geïnspireerd werd tot het schrijven van haar zesdelige serie Fallen. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen.

Bibliografie

Fallen

  • 2009 - Fallen (Fallen 2010)
  • 2010 - Torment (Kwelling 2011)
  • 2011 - Passion (Passie 2011)
  • 2012 - Fallen In Love (Fallen In Love 2012)
  • 2012 - Rapture (Extase zomer 2012)
  • 2016 - Unforgiven (Schuld 2016)

Teardrop

  • 2013 - Teardrop (Teardrop 2014)
  • 2014 - Waterfall (Waterfall 2015)

Andere boeken