E-boek
Nederlands

Fallen. De eerste vier delen (4-in-1), Fallen, Kwelling, Passie en Extase

Lauren Kate (auteur), Mireille Vroege (vertaler)

Fallen. De eerste vier delen (4-in-1), Fallen, Kwelling, Passie en Extase

In de reeks:
Fallen; 1-4
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar

De populaire youngadult-serie Fallen van bestsellerauteur Lauren Kate gaat over liefde, bedrog, vriendschap en vijandschap. De vier delen Fallen, Kwelling, Passie en Extase zijn nu gebundeld in één e-book.


Wat als de persoon voor wie je voorbestemd bent nooit de JOUWE kan worden? Vanaf de allereerste schooldag trekt de mysterieuze, onwee

Titel
Fallen. De eerste vier delen (4-in-1), Fallen, Kwelling, Passie en Extase
Auteur
Lauren Kate
Vertaler
Mireille Vroege
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Fallen ; Torment : a Fallen novel ; Passion : a Fallen novel ; Rapture
Uitgever
Houten: Van Goor, 2015
1118 p. (ePub2)
ISBN
9789000350094

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Lauren Kate

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door JoseBriel1990

Lauren Kate (Dallas, Texas) is een Amerikaans schrijfster van jeugdliteratuur. Ze studeerde aan het college van Atlanta, waar ze geïnspireerd werd tot het schrijven van haar zesdelige serie Fallen. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen.

Bibliografie

Fallen

  • 2009 - Fallen (Fallen 2010)
  • 2010 - Torment (Kwelling 2011)
  • 2011 - Passion (Passie 2011)
  • 2012 - Fallen In Love (Fallen In Love 2012)
  • 2012 - Rapture (Extase zomer 2012)
  • 2016 - Unforgiven (Schuld 2016)

Teardrop

  • 2013 - Teardrop (Teardrop 2014)
  • 2014 - Waterfall (Waterfall 2015)

Andere boeken