Daisy
Nederlands

Ondanks de ondergang : roman

Lectrr (auteur)
+1
Ondanks de ondergang : roman
×
Ondanks de ondergang : roman Ondanks de ondergang : roman

Ondanks de ondergang : roman

In dit boek ondergaat Saul Invictus passief de laatste dagen tot de aarde vergaat. Totdat zijn leven op zijn kop gezet wordt door Antenne, die letterlijk zijn wereld komt binnenstormen. Dankzij haar gaat Saul toch nog iets ondernemen: een roadtrip, naar zijn geboortedorp nota bene. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot.
Onderwerp
Apocalyps, Liefde
Titel
Ondanks de ondergang : roman
Auteur
Lectrr  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2021
1 cd
Speelduur
3:25
Oorspr. uitgever
B&L
Aantekening
Vlaamse stem Stem: Man

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Lectrr

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Lectrr

Lectrr is de artiestennaam van Steven Degryse (Roeselare, 27 mei 1979), een Belgische cartoonist, columnist en striptekenaar.

Biografie

Eind jaren 90 debuteerde Lectrr op het internet, als een van de eerste Vlaamse cartoonisten met een dagelijkse cartoon. Zijn website groeide explosief en al snel kon de tekenaar debuteren in Vlaamse en Nederlandse striptijdschriften zoals Ink, Myx en Zone 5300. Sinds 2004 publiceert hij ook in het Frans, Engels (onder andere in het Verenigd Koninkrijk, maar ook in verschillende Amerikaanse kranten), Duits, Hongaars, Zweeds, Noors, Afrikaans en Turks.

Begin 21e eeuw maakte Lectrr de overstap naar professioneel cartoons maken, en al snel tekende hij voor tijdschriften als Computer Magazine, Algemeen Dagblad (NL), Maxim, Menzo, Quest, Veronica Magazine (NL), HP/De Tijd, Humo, Vacature en P-Magazine. Op het internet was Lectrr actief bij grote portals als Planet.nl (tot 2007) en NU.nl …Lees verder op Wikipedia