Boek
Nederlands

Dino's : alles over dieren die miljoenen jaren baas waren op de wereld

Lieven Scheire (auteur), Hetty Helsmoortel (auteur)

Dino's : alles over dieren die miljoenen jaren baas waren op de wereld

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Het Nerdland van Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel wint elk jaar aan populariteit, en niet alleen bij volwassenen. Ook bij kleine nerds en bij uitbreiding alle kinderen en jongeren die geboeid zijn door natuurkunde, scheikunde, biologie en technologie. Het STEM-onderwijs (science, technology, engeneering, mathematics) speelt daar ook op in.
Speciaal voor die grote groep kinderen en jongere
Titel
Dino's : alles over dieren die miljoenen jaren baas waren op de wereld
Auteur
Lieven Scheire Hetty Helsmoortel
Taal
Nederlands
Uitgever
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2022
96 p. : ill.
Verschijningsdatum
25-11-2022
ISBN
9789463939188 (hardback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Lieven Scheire

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Lapere Jelle

Lieven Scheire (Wachtebeke, 3 mei 1981) is een Vlaamse comedy- en televisiemaker, presentator en wetenschapscommunicator, onder andere bekend als lid van de groep Neveneffecten.

Biografie

Studies

Scheire groeide op in het Oost-Vlaamse Wachtebeke en zat op school op het Sint-Lodewijkscollege in Lokeren. In april 1999 won hij de Oost-Vlaamse provinciale finale van de vierde Geo-olympiade en in de Vlaamse finale werd hij vierde. In het schooljaar '99-'00 verbleef hij in Reykjavik, IJsland in het kader van een uitwisselingsjaar met de organisatie AFS, waar hij de IJslandse taal leerde. Hij begon aan een studie fysica aan de Universiteit Gent, maar haakte af om een televisiecarrière te beginnen.

Comedy

Scheire begon zijn carrière in mei 2001 als stand-upcomedian. In 2002 won hij de Lunatic Stand-up Comedy Award. Met Neveneffecten stond hij op de plank…Lees verder op Wikipedia

Suggesties