Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Ik hou nog steeds van New York

Lindsey Kelk (auteur), Ella Vermeulen (vertaler)
Angela is gelukkig getrouwd en druk met haar werk voor het magazine Gloss; dan staat haar vriendin met haar dochtertje bij haar op de stoep.
Titel
Ik hou nog steeds van New York
Auteur
Lindsey Kelk
Vertaler
Ella Vermeulen
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
I heart Christmas
Editie
1
Uitgever
Houten: Van Holkema & Warendorf, 2013
332 p.
ISBN
9789000330379 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Ik hou nog steeds van New York is het zesde deel van een reeks chicklits rond de Engelse Angela Clark. Dit is het tweede boek dat zich afspeelt in New York.
Angela is eindelijk getrouwd met haar ideale man, Alex. Ze heeft alles wat ze wil, maar haar leven is verre van eenvoudig. Het hele boek door is ze een waar (zij het grappig) stresskonijn. Ze woont nu in New York en heeft een succes gemaakt van het tijdschrift Gloss. Ze werkt hard en verwaarloost daarbij haar man. Soms lijkt het alsof ze meer tijd besteedt aan haar vriendinnen, Jenny en Louisa, en vooral aan zichzelf, dan aan Alex. Die vriendinnen plagen elkaar ongenadig. Ze zijn ook weinig alledaags. Zo is de impulsieve Jenny plots bezeten van een kinderwens en staat Louisa onverwachts met een gebroken hart én haar dochtertje bij Angela op de stoep. Iedereen vindt dat het tijd is voor Angela om aan kinderen te beginnen, behalve zijzelf. Alex heeft stiekem geregeld dat ze binnen veertien dagen moeten verhuizen. …Lees verder
In dit zesde deel van de 'Ik hou van…'-reeks woont Angela Clark (ik-personage) weer in New York. Ze is gelukkig getrouwd met Alex, hoewel ze maar weinig tijd aan hun huwelijk kan besteden. Op haar werk bij het magazine Gloss wordt het steeds drukker en Angela krijgt er zelfs verantwoordelijkheden bij. Alex ziet het wel zitten om te starten met gezinsuitbreiding, maar Angela moet er eigenlijk niet aan denken. Dan staat haar vriendin Louisa voor de deur, mét haar dochtertje Grace. Wederom een vrolijke en bovendien feestelijke roman, die zich afspeelt in en rondom de feestdagen. De karakters zijn sympathiek en belanden in de grappigste situaties. Een grote dosis humor, aangevuld met een scheut liefde en vriendschap en veel referenties naar de hedendaagse popcultuur, maken deze roman tot de ultieme chicklit. Op zichzelf staand vervolg op 'Ik hou van Londen'*. Kleine druk. www.lindseykelk.com.