Braille
Nederlands

Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek

Lisa Boersen (auteur)
+1
Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek
×
Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek

Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Genre:
Als de vader van kroonprinses Sumiko twee weken op reis gaat, gaat Sumiko stiekem op bezoek bij Timo en zijn oppasninja Yushi. Sumiko wil op één dag alle hoogtepunten van Nederland zien. Maar ineens is Sumiko verdwenen. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Onderwerp
Babysitten, Ninja's
Titel
Timo en de oppasninja krijgen koninklijk bezoek
Auteur
Lisa Boersen
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2017
Als de vader van kroonprinses Sumiko twee weken op reis gaat, gaat Sumiko stiekem op bezoek bij Timo en zijn oppasninja Yushi. Sumiko wil op één dag alle hoogtepunten van Nederland zien. Maar ineens is Sumiko verdwenen.
Oorspr. uitgever
Gottmer
Aantekening
Gemaakt in Nederland

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Als haar vader de koning twee weken naar een klooster vertrekt, neemt kroonprinses Sumiko de kans waar om een deel van de wereld te gaan bekijken. Zij staat op een dag op de stoep bij Timo en zijn oppasninja Yushi. Hoewel Yushi het er niet mee eens is, gaan zij enkele hoogtepunten van Nederland bekijken. Maar de kroonprinses doet dat heel brutaal en als zij plotseling verdwijnt, is de paniek bij Yushi groot. Ook in dit tweede deel* uit een serie over een sympathieke, grappige oppasninja uit Japan worden weer onverwachte avonturen beleefd met dit keer de verwende kroonprinses in een prachtige hoofdrol. Het fantasierijke verhaal is spannend en humoristisch en leest heel prettig weg voor de doelgroep. Het bevat korte getitelde hoofdstukjes met veel dialogen en heeft humoristische, cartoonachtige pentekeningen in zwart-wit en grijstinten, die goed bij de tekst aansluiten. Aantrekkelijk uitgevoerde uitgave. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.