Find her

Lisa Gardner (auteur)
In de reeks:
Genre:
Een detective, werkzaam bij de politie in Boston, moet samen met haar team de zaak rond een getraumatiseerde jonge vrouw die voor de tweede maal gekidnapt is, als ook de vermissing van drie vrouwen weten op te lossen.
Titel
Find her
Auteur
Lisa Gardner
Taal
Engels
Uitgever
London: Headline, 2016 | Andere uitgaves
374 p.
ISBN
9781472220271 (hardback)

Andere formaten:

Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Detective D.D. Warren, werkzaam bij de politie te Boston, weet samen met haar team de zaak rond een getraumatiseerde jonge vrouw, die voor de tweede maal gekidnapt is, alsmede de vermissing van drie andere vrouwen, op te lossen. Een boeiende, uitstekend geschreven en gecomponeerde psychologische thriller, het achtste deel* in de D.D.Warren-serie, vol actie, suspense en deductie. Goede belichting van de frustraties en overlevingsdrang van de gekidnapte vrouw en de onmacht van de politie bij de nasporingen. Prima sfeer- milieu- en karaktertekening. Een ware pageturner, mede door het vernuftige plot en verrassende ontknoping.

Over Lisa Gardner

Lisa Gardner (1971) is een Amerikaanse schrijfster. Ze is de auteur van verschillende thrillerseries, waaronder FBI Profiler-series (Quincy) met onder meer The Killing Hour en The Next Accident, en Detective D.D. Warren series waaronder titels als Doodverklaard en Vind haar. Ze schreef ook romantische romans onder het pseudoniem Alicia Scott. Een aantal van haar boeken zijn onder meer in het Duits, Nederlands, Spaans en Turks vertaald en op e-book en luisterboek verschenen.

Leven en werk

Gardner groeide op in Hillsboro (Oregon), waar ze afstudeerde aan de Glencoe High School in de stad. Haar roman Gone speelt zich af in een fictieve versie van Tillamook, Oregon.

Halverwege de jaren negentig werkte ze als onderzoeksanalist voor een internationaal consulting bureau in Boston. Gardners werk als onderzoeksanalist wekte haar interesse voor forensisch onderzoek hetgeen zij k…Lees verder op Wikipedia