Bundel met tien licht sadomasochistische verhalen voor vrouwen.
10 tinten verder / Adelaide Cole, Lisa Renee Jones, Tiffany Reisz ... [et al.]
Andere titel
Tien tinten verder
Lisa Renee Jones Adelaide Cole Tiffany Reisz
Vertaler
Tasio Ferrand Annemarie De Vries
Oorspr. taal
Editie
Amsterdam: Harlequin Holland, 2014
414 p.
9789034754165 (paperback)

Besprekingen

Tien verhalen van elk ongeveer 40 pagina’s van zeven schrijfsters. Elk verhaal is een afgerond geheel en bevat een erotisch avontuur volgens het bekende stramien: een niet meer zo jonge vrouw (tussen de 30 en 40) wordt seksueel tot leven gewekt door een goed uitziende macho man, die het geld kan laten rollen en die precies weet hoe hij een vrouw moet laten genieten. In het merendeel van de verhalen gaat het om bondage, de onderwerping aan de meester schenkt het hoogste genot. Op een na zijn de verhalen geschreven in dezelfde tijd als 'Vijftig tinten grijs', n.l. in 2011 en 2012. Erotische verhalen met een tikje sadomasochisme hoort kennelijk bij onze huidige tijd, waarin vrouwelijke seksualiteit zeer serieus genomen wordt. Vrij kleine druk.