Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:
Beautyblogger Lucy (ik-persoon) krijgt een droomklus aangeboden als persoonlijk visagist van de beroemde acteur Aris Brandt, bij filmopnames in Toscane. Lucy lijkt als enige niet voor hem te vallen, ze blijft haar vriend Olivier trouw. Maar eenmaal thuis trekt Olivier zich steeds meer terug. Vanaf ca. 17 jaar.
Onderwerp
Lucy (personage)
Titel
Verknocht
Auteur
Lisette Jonkman 1988-
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2019
445 p.
ISBN
9789024582723 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Als beautyblogger Lucy voor een opdracht naar Toscane vliegt en plots de persoonlijke visagist van Nederlands beroemdste en knapste acteur wordt, lijkt het alsof ze droomt. Alle vrouwen liggen letterlijk aan de voeten van deze Aris Brandt, behalve Lucy, want het is nog dik aan tussen haar en haar vriend Olivier. Maar als ze weer terug is en haar normale, hectische leventje weer oppakt in Het Fort, merkt ze dat Olivier zich steeds meer terugtrekt. Is hij jaloers op de band die Lucy en Aris steeds meer opbouwen, of schuilt er meer achter? Vijf jaar na het verschijnen van deel twee, ‘Verslingerd’*, is daar eindelijk het derde deel ‘Verknocht’ uit de serie ‘Verkikkerd’. Lisette Jonkman (1988) schrijft wederom een boek zoals we dat van haar gewend zijn: subliem, vol met humor en romantiek. De titel ‘Koningin van de Nederlandse feelgood’ zou haar niet misstaan. Vanaf ca. 17 jaar.

Over Lisette Jonkman

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Lauriëtte Bok

Lisette Jonkman (Haarlem, 16 juli 1988) is een Nederlandse schrijfster en is columniste geweest voor onder andere vrouwentijdschrift Viva. Jonkmans boeken zijn in te delen in het genre chicklit – romantische en grappige 'feelgoodromans'.

Beginjaren en invloeden

Lisette Jonkman werd geboren op 16 juli 1988 in Haarlem. Ze groeide op in IJmuiden. In groep 7 begon ze met fictie schrijven, na het lezen van de Kippenvelreeks van R.L. Stine en de boeken van Paul van Loon. Aangemoedigd door haar docent, Hans Pullens, schreef ze een aantal horrorverhalen, met titels als Het is groot en het is heel erg eng. Pullens wakkerde haar passie voor schrijven op jonge leeftijd aan, waarvoor Jonkman hem bedankte door haar eerste roman Glazuur aan hem op te dragen. Op de boekpresentatie overhandigde Pullens haar het eerste verhaal dat ze ooit schreef en aan hem cadeau had gedaan in groep 7. Hij had het veertien jaa…Lees verder op Wikipedia