Daisy
Nederlands

Emma

Lotte De Clerck (verteller)
+1
Emma
×
Emma Emma
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Zullen Emma en Riane ontdekken wie MS ZOGA is? En wat met al die vakantietaken die Emma heeft? Ontdek de zomer van Emma voor haar start aan het SAS! Ingelezen door actrice Lotte De Clerck (Emma).
Titel
Emma
Verteller
Lotte De Clerck  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2022
1 cd
Speelduur
2:50
Oorspr. uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
Aantekening
Boek bij de Ketnet serie #LikeMe (Like me) Vlaamse stem Stem: Vrouw

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Lotte De Clerck

Lotte De Clerck (13 december 1999) is een Vlaamse (stem)actrice en zangeres. Ze is onder het brede publiek vooral bekend als het personage Emma Wolfs in de muzikale Ketnet-reeks #Likeme.

Biografie

De Clerck is afgestudeerd in Media & Entertainment Business in 2020 en in Journalistiek Audio in 2021 aan Thomas More in Mechelen.

In 2012 speelde De Clerck de hoofdrol van Annie in de gelijknamige musical, samen met Pommelien Thijs. Ook deed ze mee met het tv-programma Wie wordt Junior? in 2013 op Ketnet, met als coach Brahim, met het lied Zie ik je staan.

In 2019 werkte ze als stagiaire mee aan De Grote Peter van de Veire ochtendshow, bij MNM. Verder werkte ze in januari 2020 mee achter de schermen voor de opnames van STIP-IT, de actie van Ketnet tegen pesten.

In 2021 was ze deelneemster in seizoen 7 van The Voice van Vlaanderen. Daarbij nam vijfde coach Laura Tesoro ha…Lees verder op Wikipedia