Boek
Nederlands

Atlas : het verhaal van Pa Salt

Lucinda Riley (auteur), Harry Whittaker (auteur)

Atlas : het verhaal van Pa Salt

In de reeks:
Genre:

De roman Atlas – Het verhaal van Pa Salt is het achtste deel in de bestsellerreeks De zeven zussen van Lucinda Riley. In dit laatste boek in de serie wordt de vraag beantwoord wie Pa Salt is en waarom hij de zussen heeft geadopteerd.

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet

Onderwerp
Liefde, Familie, Identiteit
Titel
Atlas : het verhaal van Pa Salt
Auteur
Lucinda Riley 1966-2021 Harry Whittaker
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Uitgever
Amsterdam: Xander, 2023
Verschijningsdatum
11-05-2023
ISBN
9789401615877 (paperback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 1 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Lucinda Riley

Lucinda Riley, pseudoniem van Lucinda Edmonds (Lisburn, 16 februari 1966 – Drumbeg, 11 juni 2021) was een Noord-Iers schrijfster van historische fictie en een actrice. In 2016 kocht de Italiaanse filmproducent Raffaella De Laurentiis de televisierechten van haar zeven romans uit de serie De Zeven Zussen.

Leven

Lucinda Riley, die dramaturgie studeerde, had in haar jeugd een carrière als theater- en televisieactrice. Ze had veel gereisd, vooral in het Verre Oosten. Na op 22-jarige leeftijd aan klierkoorts te hebben geleden, begon ze te schrijven en publiceerde haar eerste roman twee jaar later. Riley schreef haar eerste acht romans, waarmee ze in 1992 begon, onder haar geboortenaam Lucinda Edmonds. Daarna gebruikte ze het pseudoniem Lucinda Riley. Vanaf 2013 schreef ze aan de serie De Zeven Zussen. Van deze reeks zijn er wereldwijd al zo'n 30 miljoen verkocht.

Lucinda Riley woonde, met haar man en vijf kind…Lees verder op Wikipedia