Boek
Nederlands

Emma en het kerstengeltje

Lucinda Riley (auteur), Harry Whittaker (auteur), Marie Voigt (illustrator)
+1
Emma en het kerstengeltje
×
Emma en het kerstengeltje Emma en het kerstengeltje
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar

Emma en het kerstengeltje van bestsellerauteur Lucinda Riley, bekend van de hitserie De zeven zussen, en haar zoon Harry Whittaker is het nieuwste deel in de Beschermengeltje-serie.

In dit prachtige lees- en kijkboek draait alles om het ultieme kerstgevoel. Emma speelt op school een herder in het kersttoneelstuk, maar haar vader kan helaas niet bij de opvoerin

Onderwerp
Papa, Engelen
Titel
Emma en het kerstengeltje
Auteur
Lucinda Riley 1966-2021 Harry Whittaker
Illustrator
Marie Voigt
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Xander Uitgevers, 2021
[29] p. : ill.
ISBN
9789401615747 (hardback)
Plaatsingssuggestie
Kerstmis (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 29 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Lucinda Riley

Lucinda Riley, pseudoniem van Lucinda Edmonds (Lisburn, 16 februari 1966 – Drumbeg, 11 juni 2021) was een Noord-Iers schrijfster van historische fictie en een actrice. In 2016 kocht de Italiaanse filmproducent Raffaella De Laurentiis de televisierechten van haar zeven romans uit de serie De Zeven Zussen.

Leven

Lucinda Riley, die dramaturgie studeerde, had in haar jeugd een carrière als theater- en televisieactrice. Ze had veel gereisd, vooral in het Verre Oosten. Na op 22-jarige leeftijd aan klierkoorts te hebben geleden, begon ze te schrijven en publiceerde haar eerste roman twee jaar later. Riley schreef haar eerste acht romans, waarmee ze in 1992 begon, onder haar geboortenaam Lucinda Edmonds. Daarna gebruikte ze het pseudoniem Lucinda Riley. Vanaf 2013 schreef ze aan de serie De Zeven Zussen. Van deze reeks zijn wereldwijd al zo'n 30 miljoen boeken verkocht.

Lucinda Riley woonde, met haar man en vijf …Lees verder op Wikipedia