Game
Meertalig

Mafia III

Mafia III

Platform:
Na jarenlang gevochten te hebeen in Vietnam weet Lincoln Clay één ding zeker: je familie is niet bij wie je geboren wordt, maar voor wie je sterft. Wanneer zijn surrogaatfamilie, De Black Mob, wordt verraden en uitgeroeid door de Italiaans maffia, bouwt Lincoln een nieuwe familie op om wraak te nemen op de wrede criminele wereld die verantwoordelijk is.
Titel
Mafia III
Taal
Meertalig, Engels, Frans
Uitgever
Breda: Take-Two Interactive Software, © 2016
1 blu-ray disk
Systeemvereisten
1 player; HDD: 50GB minimum; network features; Dualshock 4 vibration function; HD video output 720P, 1080i, 1080P; PS Vita remote play supported
Aantekening
Spel in het Engels en Frans, handleiding in het Frans en Nederlands
EAN
5026555421713
Plaatsingssuggestie
621.8 (SISO) Spel ; Games (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 18 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Lincoln Clay is een oorlogsveteraan en keert terug naar zijn geboorteplek New Bordeaux. Deze stad is een fictieve versie van New Orleans uit de jaren zestig van de vorige eeuw. De Italiaanse maffia heeft het plaatsje in de greep en al gauw gaat het voor Lincoln helemaal mis. De maffia verraadt Lincoln en vermoordt zijn familie. Lincoln gaat vervolgens de strijd aan om wraak te nemen. Grafisch is dit een heel mooie ‘free roaming’ game, waarbij de details van de auto’s en de personages meteen positief opvallen. Gezichten hebben een natuurgetrouwe mimiek. De hele sfeer ademt maffia en jaren zestig en is erg sterk neergezet. Ook de verhaallijn zit stevig en goed doordacht in elkaar. Zo goed dat alles lijkt te draaien om die verhaallijn (iets wat we niet altijd bij games tegenkomen) en is er minder actie. Iets wat de fanatieke gamers zullen missen.