E-boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:
Dokter Stig Ahlin is tot levenslang veroordeeld voor de gruwelijke moord op een vijftienjarig meisje. De daad is dertien jaar geleden gepleegd, maar niemand is het afschuwelijke misdrijf vergeten.
Advocaat Sophia wordt gevraagd om Ahlins verzoek tot vervroegde invrijheidsstelling te begeleiden. ‘Je zult zijn derde advocaat worden en als je hem vrij krijgt, schrijf je juridisch geschiedenis.
Titel
Als de twijfel toeslaat
Auteur
Malin Persson Giolito
Vertaler
Ron Bezemer
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
Bortom varje rimligt tvivel
Uitgever
Amsterdam: De Geus, © 2020
478 p. (ePub2)
ISBN
9789044543070

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Malin Persson Giolito

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Anneli Salo

Anna Malin Ulrika Persson Giolito (Stockholm, 25 september 1969) is een Zweeds advocaat en schrijfster van misdaadromans.

Biografie

Marin Persson werd in 1969 in Bromma, Stockholm geboren als dochter van de criminoloog en auteur Leif G.W. Persson. Ze groeide op in Djursholm. Persson studeerde in 1994 af aan de Universiteit van Uppsala en werkte daarna bij het Hof van Justitie in Luxemburg. Ze behaalde een masterdiploma in Europees recht aan het Europacollege in Brugge, België en studeerde ook aan de Universiteit van Stockholm in Zweden en de Université catholique de l'Ouest in Frankrijk. Op 27-jarige leeftijd kreeg ze een baan aangeboden op het kantoor van Mannheimer Swartling in Brussel maar dat bleek later niet meer te combineren met het moederschap. Tijdens de zevende maand in de zwangerschap van haar derde kind werd ze ontslagen. Persson Giolito werkte van 2008 tot 2015 als advocaat en administrateur bij het directoraat-gene…Lees verder op Wikipedia