Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Bretagne

Manfred Görgens (auteur)
ANWB EXTRA is een compacte reisgids van de ANWB. Met deze gids heeft u een handzame reisgezel, waarmee u zich snel thuisvoelt op de plaats van bestemming.

In iedere reisgids staat actuele informatie over bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. Bovendien biedt elke gids 5 originele routes, waarmee u de omgeving op verrassende wijze verkent. Grootste EXT
Titel
Bretagne
Auteur
Manfred Görgens
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Uitgever
Den Haag: ANWB, 2007 | Andere uitgaves
120 p. : ill. + kaart
ISBN
9789018023768
Plaatsingssuggestie
Frankrijk 995.3 (SISO) Bretagne (ZIZO)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Ieder gidsje in deze serie begint met korte hoofdstukken over onder andere Historie, Goed om te weten, Woordenlijst, Praktische informatie en dergelijke. Dan volgen de plaatsbeschrijvingen en een vijftal Extra-routes, alles ruim voorzien van kleurenfoto's. De gids richt zich op dezelfde doelgroep als de bekende Marco Polo reisgidsjes. Het formaat is vrijwel gelijk en de geboden informatie is vaak even summier. De meerwaarde zit hem eventueel in de stadsplattegronden en in de goed bruikbare uitvouwbare landkaart achterin. Met in kadertjes extra informatie, verwijzingen naar de Extra-routes en een plaatsnamenregister. Geactualiseerde druk.