Boek
Nederlands

Costa Blanca, Costa del Azahar

Costa Blanca, Costa del Azahar

In de reeks:
Extra Reisgids Costa Blanca

ANWB EXTRA is een compacte reisgids van de ANWB. Met deze gids heeft u een handzame reisgezel, waarmee u zich snel thuisvoelt op de plaats van bestemming.

In iedere reisgids staat actuele informatie over bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. Bovendien biedt elke gids 5 originele routes, waarmee u de omgeving op
Titel
Costa Blanca, Costa del Azahar
Auteur
Manuel García Blázquez
Taal
Nederlands
Uitgever
Den Haag: ANWB, 2008 | Andere uitgaven
120 p., 1 krt.: ill.
Aantekening
Met register
ISBN
90-18-02226-8 978-90-18-02226-6

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De gidsjes uit de serie ANWB-extra zijn dun en handzaam, maar toch bieden ze de informatie die nodig is ter voorbereiding van en tijdens een vakantie in het besproken gebied. In de gids vindt de lezer achtergrondinformatie, praktische informatie, alfabetische plaatsbeschrijvingen en een aantal extra routes. Bij de plaatsbeschrijvingen wordt onder andere aandacht besteed aan bezienswaardigheden en adressen en tips voor accommodaties, uitgaan en winkelen. Van de populairste en grootste plaatsen is een plattegrond toegevoegd. Telkens wordt ook verwezen naar de goede uitneembare overzichtskaart die aan de gids is toegevoegd. De meeste landinwaarts gelegen plaatsen worden als omgeving van de kustplaatsen beschreven, maar via het register zijn ze makkelijk op te zoeken. Van de vijf extra routes in de gids, gaan er drie door het binnenland. Geactualiseerde druk.