Boek
Nederlands
Stormkracht door David Jacobs Terwijl New Orleans nog volop wordt opgebouwd na de ravage van Katrina, doemt aan de horizon een veel grotere dreiging op – een terroristische storm van menselijke hand waarbij de oerkracht van moeder natuur in het niet valt.

Neveneffect door Marc Cerasini In een afgelegen deel van New Jersey is een ministaat gesticht. Binnen de muren van die afgezonderde
Bevat
Titel
24 : omnibus
Auteur
Marc Cerasini David Jacobs John Whitman
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
24 declassified: Storm force, Collatoral damage, Trinity
Uitgever
Houten: Van Holkema & Warendorf, 2010
853 p.
ISBN
9789047513285 (paperback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 7 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Bundeling van drie eerder afzonderlijk verschenen actiethrillers met agent Jack Bauer in de hoofdrol, geschreven door verschillende auteurs. In ‘24 : stormkracht’ (auteur: David Jacobs) heeft Bauer 24 uur tijd om een gewelddadige botsing tussen de Cubaanse en de Venezolaanse geheime diensten te voorkomen. In ‘24 : neveneffect’(auteur: Marc Cerasini) bereidt een terroristische organisatie op grote schaal aanslagen op de Verenigde Staten voor. In ‘24 : drie-eenheid’ (auteur: John Whtman) wordt Bauer tegen de zin van de chef toegevoegd aan een eenheid die de diefstal van explosieven moet onderzoeken. Drie spannende verhalen, vol actie. Alle drie bestaan ze uit 24 hoofdstukken die elk één uur van de gebeurtenisssen geven. Gebaseerd op de populaire Amerikaanse tv-serie ‘24’, met Kiefer Sutherland als Jack Bauer. Paperback, kleine druk.