Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Zotte Klaas en zwarte Miet

Marc De Bel (auteur), Jan Bosschaert (illustrator)
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Onderwerp
Muizen
Titel
Zotte Klaas en zwarte Miet
Auteur
Marc De Bel
Illustrator
Jan Bosschaert
Taal
Nederlands
Uitgever
Leuven: Davidsfonds, 1995 | Andere uitgaves
[32] p. : ill.
ISBN
9789065657169 (hardback) 90-6565-716-9
Plaatsingssuggestie
Sinterklaas (ZIZO)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Marc De Bel

Marc de Bel (Kruishoutem, 7 mei 1954) is een Vlaams jeugdauteur. Voordat hij met zijn schrijverscarrière begon was hij (van 1974 tot 1983) onderwijzer. Met een van zijn leerlingen, Stedho, maakte hij twee stripalbums, die hij in eigen beheer uitgaf. De Bel werd vervolgens voltijds schrijver. Hij is gehuwd en heeft vier kinderen.

Bibliografie

Hieronder volgt een lijst van zijn boeken.

  • 1987 - Het ei van oom Trotter (Van Halewyck, 17e druk 2017)
  • 1988 - Meester Pluim en het praatpoeder (Infodok, 5e druk 1998)
  • 1988 - Wimpie en de wensautomaat (Infodok)
  • 1989 - Blinker en de bakfietsbioscoop (Infodok, 6e druk 1997)
  • 1989 - Het dagboek van Zwarte Piet (Infodok, 2e druk 1998)
  • 1989 - De kracht van Ajajatsoe (Infodok, 5e druk 1997)
  • 1990 - De knetterkwabmachine (Infodok, 4e druk 1998)
  • 1990 - Blauwe snoepjes (I…Lees verder op Wikipedia

Suggesties