Daisy
Nederlands

Ik denk dat dit het einde is

Maren Stoffels (auteur)

Ik denk dat dit het einde is

Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Na een vervelende aanvaring tussen de dakloze Maas en de middelbare scholiere Lotte krijgt Maas het dierbare medaillon van Lotte in handen. Lotte wil het terug, maar Maas heeft het nodig om zijn leven te veranderen. Vanaf ca. 15 jaar.
Onderwerp
Daklozen, Vriendschap
Titel
Ik denk dat dit het einde is
Auteur
Maren Stoffels
Taal
Nederlands
Editie
1
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2015
1 cd
Speelduur
07:49
Oorspr. uitgever
Leopold
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Man
CDR
a444089

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Maren Stoffels

Maren Inne Stoffels (Amsterdam, 13 januari 1988) is een Nederlandse schrijfster.

Biografie

In 2006 behaalde Stoffels haar mavodiploma. Al sinds groep 6 (9 jaar) schrijft ze verhaaltjes. Zo ging haar eerste (onuitgebrachte) boek over een Inuit-kind dat zijn vader zoekt. Ze begon op haar 15e met schrijven van haar gepubliceerde boeken.

Doorbraak

Op haar 15e besloot Maren haar verhalen te sturen naar Uitgeverij Leopold, waar men wel enthousiast was, maar men vond haar nog te jong. Twee jaar later verscheen haar eerste boek, Dreadlocks & Lippenstift, waarmee ze op 17 april 2005 in Utrecht de Prijs van de Jonge Jury en de Debuutprijs won. Na dit debuut volgden Piercings & Parels en Cocktails & Ketchup, die samen met Dreadlocks & Lippenstift een trilogie vormen over het leven van hoofdpersonage Sofie. Tussen het uitbrengen van Piercings & P…Lees verder op Wikipedia