Braille
Nederlands

Snitch

Margje Woodrow (auteur)
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Genre:
Roos is door haar beste vriendin Quinty ingeruild voor de bijdehante, stoere Fenna. Roos voelt zich boos en verliest steeds vaker haar zelfbeheersing. Als ze betrokken raakt bij enkele vreemde ongevallen en zelfs een dodelijk ongeluk, is Roos hoofdverdachte nummer één.
Titel
Snitch
Auteur
Margje Woodrow
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, © 2018
10 banden
Oorspr. uitgever
Uitgeverij De Fontein Jeugd
Aantekening
Gemaakt in Nederland

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Margje Woodrow

Margje Woodrow (Uden, 15 april 1975) is een Nederlandse schrijfster van jeugdthrillers voor jongeren. Tot 2015 was Woodrow onderwijzeres op basisscholen in Tilburg. In 2013 debuteerde zij met Examendeal.

Haar boek Snitch werd in 2019 genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury.

In 2019 was zij een van de drie auteurs die een bijdrage leverde aan de gratis bundel voor de Boekenweek voor Jongeren.

Met Fake trip won zij in 2021 de Prijs van de Jonge Jury.

Bibliografie

  • 2021: SMASH
  • 2020: Fake trip
  • 2019: Buitenspel
  • 2018: Snitch
  • 2017: Verwoest
  • 2015: Kater
  • 2014: Geraakt
  • 2013: Examendeal

Gewonnen prijzen

  • Prijs van de Jonge Jury 2021 - Fake trip