E-boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Snitch

Margje Woodrow (auteur)
+1
Snitch
×
Snitch Snitch
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Genre:
Snitchis een realistische jeugdthriller van Margje Woodrow, voor de fans van Mel Wallis de Vries en Cis Meijer. Nu met POLITIE NIET BETREDEN-elastiek.

De jarenlange vriendschap tussen Roos en Quinty staat ernstig onder druk wanneer Fenna bij hen in de klas komt. Quinty kiest voor Fenna en haar vrienden. Roos voelt zich afgedankt. Ze reageert heftig, iets wat haar omgeving als een proble
Titel
Snitch
Auteur
Margje Woodrow
Taal
Nederlands
Uitgever
Utrecht: Uitgeverij De Fontein Jeugd, 2018
1 digitaal bestand
ISBN
9789026145216
CloudLibrary
acuf8gz9

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Margje Woodrow

Margje Woodrow (15 april 1975) is een Nederlandse schrijfster van jeugdthrillers voor jongeren. Tot 2015 was Woodrow onderwijzeres op basisscholen in Tilburg. In 2013 debuteerde zij met Examendeal.

Haar boeken zijn in 2019 genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury.

In 2019 was zij een van de drie auteurs die een bijdrage leverde aan de gratis bundel voor de Boekenweek voor Jongeren.

Met Fake trip won zij in 2021 de Prijs van de Jonge Jury.

Bibliografie

  • 2021: SMASH
  • 2020: Fake trip
  • 2019: Buitenspel
  • 2018: Snitch
  • 2017: Verwoest
  • 2015: Kater
  • 2014: Geraakt
  • 2013: Examendeal

Gewonnen prijzen

  • Prijs van de Jonge Jury 2021 - Fake trip
Lees verder op Wikipedia