Cd

Millennium : original soundtrack from the Fox television series

Mark Snow (componist)
+1
Millennium : original soundtrack from the Fox television series
×
Millennium : original soundtrack from the Fox television series Millennium : original soundtrack from the Fox television series

Millennium : original soundtrack from the Fox television series

Toon meer
Titel
Millennium : original soundtrack from the Fox television series
Componist
Mark Snow
Uitgever
La-La Land, 2015
2 cd's
Oorspr. opname
1996-1999
Speelduur
02:26:58
Aantekening
Limited ed.
EAN
0826924108321
CDR
HFX9713
Plaatsingssuggestie
68 - Films, televisieseries en musicals (NBLC) F1 - Film- en theatermuziek (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Mark Snow

Mark Snow (New York, 26 augustus 1946) is een Amerikaans componist die vooral muziek maakt voor televisieseries en films. Hij is genomineerd voor 12 Emmy Awards en heeft 18 ASCAP Awards gewonnen.

Filmografie (selectie)

  • Ringer (2011-2012)
  • Blue Bloods (2010-heden)
  • Ghost Whisperer (2005-2010)
  • She's Too Young (2004)
  • One Tree Hill (2003-2005)
  • Smallville (2001-2007)
  • Nikita (televisie) (1997-2001)
  • Millennium (1996-1999)
  • The X-Files (1993-2002)

Externe link

  • (en) ┬áMark Snow in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia