Boek
Nederlands

Wally posterboek

Martin Handford (auteur)

Wally posterboek

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Hang Wally aan je muur! In deze gigantisch grote map zitten acht prachtige Wally-posters: een scène uit elk Wally-zoekboek, gekozen door de auteur, en een prachtige poster met de hoofdfiguren uit de boeken, Wally en zijn vrienden. En helemaal een hebbeding: een groot uitdrukbaar silhouet van Wally, om je kamer mee op te fleuren (of zelf te verbergen!) Ga op zoek naar Wally tussen dinosaurussen en
Titel
Wally posterboek
Auteur
Martin Handford
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Editie
1
Uitgever
Antwerpen: Manteau, 2011
16 p. : ill.
ISBN
9789002240522 (hardback)
Plaatsingssuggestie
621.7 (SISO) Puzzels - Quizzen (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Martin Handford

Martin Handford (Hampstead, Londen, 1956)is een Engels kinderboekenschrijver en -illustrator die vanaf de jaren negentig bekendheid verwierf door zijn "Where's Wally?"-boeken (Nederlands: "Waar is Wally?").

Zijn Wally-serie kwam erop neer dat in deze zogenoemde zoekboeken in grote illustraties een in rood en wit geklede man gevonden moest worden: Wally. De boeken verschenen in meer dan 25 landen, waaronder Japan en de Verenigde Staten. Vanaf 1987 verschenen er zes klassieke "Waar is Wally?"-boeken, variërend in moeilijkheidsgraad. Daarnaast bracht Handford een aantal speciale Wallyboeken uit die vooral bedoeld waren als merchandise, zoals verzamelalbums en stickerboeken.