Taal
Engels
Uitgever
Excesso Entertainment, 2012
1 dvd-video
Oorspr. opname
2007
Speelduur
ca. 83 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8715664098158 8715664090435

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 40 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Mary Stuart Masterson

CC-BY-SA-3.0 - Foto van/door David Shankbone

Mary Stuart Masterson (New York, 28 juni 1966) is een Amerikaans actrice.

Biografie

Mary Stuart Masterson werd geboren in New York. Haar filmcarrière begon al in 1975 toen ze, 9 jaar oud, een kleine rol had in The Stepford Wives.

Haar carrière als actrice bereikte een hoogtepunt in de eind jaren 80. Aan het begin van de jaren 90 was ze ook nog in een aantal bekende films te zien. Tegenwoordig is ze vooral bekend dankzij haar rol in de misdaadserie Law & Order: Special Victims Unit.

Filmografie (selectie)

  • 1975: The Stepford Wives
  • 1985: Heaven Help Us
  • 1986: At Close Range
  • 1987: Some Kind of Wonderful
  • 1987: Gardens of Stone
  • 1988: Mr. North
  • 1989: Chances Are
  • 1991: Fried Green Tomatoes…Lees verder op Wikipedia

Suggesties