Dvd
Engels

Justice league : Gotham City breakout

Matt Peters (regisseur), Mel Zwyer (regisseur), Troy Baker (acteur)
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Terwijl Batgirl en Nightwing samen met Batman op vakantie zijn, moeten de andere leden van de Justice League in Gotham City de misdaad bestrijden. Vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Justice league : Gotham City breakout
Regisseur
Matt Peters Mel Zwyer
Acteur
Troy Baker  (stem) Sarah Hyland  (stem) Nolan North  (stem) Khary Payton  (stem)
Componist
Tim Kelly
Uniforme titel
Justice league : Gotham City breakout
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, 2017
1 dvd-video
Oorspr. opname
2016
Speelduur
75 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans, Deens, Zweeds, Noors en Fins Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Zweeds, Noors en Fins
EAN
5051888220832

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 43 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Animatiefilm uit 2016 (direct-naar-video) die gebaseerd is op de speelgoedlijn 'Lego super heroes', die op zijn beurt gebaseerd is op de stripverhalen van DC Comics over Superman, Superwoman, Batman enzovoort. De Justice League is een groep superhelden onder leiding van Batman die Metropolis beschermen tegen het gespuis. Batgirl en Nightwing nemen Batman mee op een welverdiende vakantie langs oude bekende plekken. De vakantie loopt anders dan gepland wanneer twee oude tegenstanders van Batman opduiken: Bane en Deathstroke. Intussen moeten de andere leden van de Justice League de misdaad in Gotham City bestrijden, waar ze hun handen vol aan hebben. Alle personages hebben het uiterlijk van Legopoppetjes. Vanaf ca. 9 jaar.