Makkelijk lezen
Engels

Hell island

Matthew Reilly (auteur)
Titel
Hell island
Auteur
Matthew Reilly
Taal
Engels
Uitgever
London: Pan, 2006
115 p.
ISBN
0-330-44232-5 9780330442329

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 3 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Matthew Reilly

Matthew John Reilly (Sydney, 6 oktober 1974) is een Australisch auteur van thrillers met een sterk plot boordevol actie, spanning en geweld.

Bibliografie

  • Contest, 1996
  • Tempel (Temple), 1999
  • Hover Car Racer, 2004

De Shane Schofield serie

  • IJsstation (Ice station), 1998
  • Ultimatum (Area 7), 2001
  • Strijdperk (Scarecrow), 2003
  • Hell Island, 2005
  • Scarecrow and the Army of Thieves, 2011

De Jack West Jr serie

  • Het Geheim van Cheops (Seven Ancient Wonders), 2005
  • De Stenen van Stonehenge (The Six Sacred Stones), 2007
  • Het pact van Paaseiland (The Five Greatest Warriors), 2011

Externe link