Boek
Engels

The six sacred stones

Matthew Reilly (auteur)

The six sacred stones

Genre:
Een team komt in actie om de dreiging van een Apocalyps af te wenden door op zoek te gaan naar de zes heilige stenen die nodig zijn om de wereld te redden.
Titel
The six sacred stones
Auteur
Matthew Reilly
Taal
Engels
Uitgever
[London]: Macmillan, 2007
506 p. : ill.
ISBN
9781405040976

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

In dit vervolg op 'Seven ancient wonders'* beginnen Jack West Junior en zijn team aan een reeks nieuwe avonturen om de bedreiging die bestaat door de donkere tweelingbroer van de zon op te heffen. Daarvoor heeft hij zes edelstenen nodig die op verschillende plaatsen verborgen zijn en die na gereinigd te zijn met de steen van de filosoof in een machine geplaatst moeten worden om de wereld te redden. De tocht leidt o.a. van Australië naar Dubai en China, waar Jack West zijn teamgenoot Wizard uit de handen van de Chinezen bevrijdt. Het is een adembenemend verhaal vol met avonturen die men ‘normaal’ alleen met een computergame beleeft. Dezelfde variatie aan personages, futuristische wapens en apparaten en het lijkt alsof iedere steen staat voor het bereiken van het volgende niveau. Vijanden doemen overal op, de ‘helden’ beschikken over meer ‘levens’ en het arsenaal aan wapens is onuitputtelijk. Jack West is de alleskunner, de overige leden van zijn team hebben ieder hun specialiteit en bl…Lees verder

Over Matthew Reilly

Matthew John Reilly (Sydney, 6 oktober 1974) is een Australisch auteur van thrillers met een sterk plot boordevol actie, spanning en geweld.

Bibliografie

  • Contest, 1996
  • Tempel (Temple), 1999
  • Hover Car Racer, 2004

De Shane Schofield serie

  • IJsstation (Ice station), 1998
  • Ultimatum (Area 7), 2001
  • Strijdperk (Scarecrow), 2003
  • Hell Island, 2005
  • Scarecrow and the Army of Thieves, 2011

De Jack West Jr serie

  • Het Geheim van Cheops (Seven Ancient Wonders), 2005
  • De Stenen van Stonehenge (The Six Sacred Stones), 2007
  • Het pact van Paaseiland (The Five Greatest Warriors), 2011

Externe link