Boek
Nederlands

Helden : tsjik tsjak vollenbak

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Het enige echte officiële Ketnet- Helden-boek, dat dit najaar gelijktijdig verschijnt samen met de release van de nieuwe Helden-film. Ketnet-Helden Dempsey, Maureen, Nico en Sieg werkten de voorbije maanden voor hun jonge fans een compleet nieuw en geschift actieboek uit. Scheuren, plakken, rijmen, kladden, kleuren, prikken... In dit vrolijke vrienden-doeboek kan en mag het allemaal! Een boek om s
Onderwerp
Knutselen, Puzzels, Spelen
Titel
Helden : tsjik tsjak vollenbak
Auteur
Maureen Vanherberghen Siegfried De Doncker Dempsey Hendrinckx Nico Vanhole
Taal
Nederlands
Uitgever
Lichtervelde: Hannibal, 2017
96 p. : ill.
ISBN
9789492677037 (paperback)
Plaatsingssuggestie
622.9 (SISO) Vrije tijd (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 9 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Maureen Vanherberghen

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Dieter Bacquaert

Maureen Vanherberghen (Hoegaarden, 3 november 1987) is een Belgische zangeres en presentatrice.

Biografie

Vanherberghen studeerde af als master in communicatiewetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ze liet voor een groter publiek voor het eerst van zich horen tijdens het VTM-programma Idool 2011 en ging erna vooral als solozangeres verder. Zo zong ze in augustus 2011 de titelsong van de Vlaamse soapserie Familie in, die daarop meer dan drie jaar gebruikt werd. In de zomer van 2013 was ze meter van het kidsfestival Your'in en aan het eind dat jaar werd ze lid van De KetnetBand.

Sinds 2013 presenteerde Vanherberghen verschillende programma's op Ketnet, de jeugdzender van de VRT. Zo was ze onder meer te zien in Helden, Helden van de race, Sing that song @ Ketnet en Broodje Kaas. In 2015 speelde ze mee in de jeugdfilm Helden van de Zee. In 2017 speelde ze mee in D5R: de film.

In het voorjaar van 2016…Lees verder op Wikipedia