Boek
Engels
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

The hit : take it. Live it. Do it.

Melvin Burgess (auteur)

The hit : take it. Live it. Do it.

Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Een nieuwe drug is in, iedereen heeft het over "The Hit". Wie de drug neemt, beleeft zeven fantastische dagen, maar bekoopt deze met de dood. Adam wordt verleid want het leven is onzin: zijn vriendin is er met zijn broer vandoor. Dus wat heeft hij nog te verliezen?
Onderwerp
Drugs, Puberteit, Dood
Titel
The hit : take it. Live it. Do it.
Auteur
Melvin Burgess
Taal
Engels
Uitgever
Frome: The Chicken House, 2013
304 p.
ISBN
9781908435330 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Melvin Burgess

Melvin Burgess (25 april 1954) is een Brits kinderboekenschrijver.

Zijn eerste boek, getiteld The Cry of the Wolf, kwam uit in 1990. Zijn boek Junk (1996) werd in Groot-Brittannië een van de bekendste boeken voor jongvolwassenen.

Bibliografie

  • 1990 - The Cry of the Wolf — Andersen Press
  • 1992 - An Angel for May – Andersen Press
  • 1992 - Burning Issy – Andersen Press
  • 1993 - The Baby and Fly Pie – Andersen Press
  • 1995 - Loving April – Andersen Press
  • 1995 - The Earth Giant – Andersen Press
  • 1996 - Junk – Andersen Press
  • 1996 - Tiger, Tiger – Andersen Press
  • 1997 - Kite – Andersen Press
  • 1998 - The Copper Treasure – A & C Black
  • 1999 - Bloodtide – Andersen Press
  • 1999 - Old Bag – Barrington Stoke
  • 1999 - Smack – Avon B…Lees verder op Wikipedia