Boek
Engels

The lost witch

Melvin Burgess (auteur)

The lost witch

Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
Titel
The lost witch
Auteur
Melvin Burgess
Taal
Engels
Uitgever
London: Andersen Press, 2018
324 p.
ISBN
9781783446902 (hardback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Melvin Burgess

Melvin Burgess (25 april 1954) is een Brits kinderboekenschrijver.

Zijn eerste boek, getiteld The Cry of the Wolf, kwam uit in 1990. Zijn boek Junk (1996) werd in Groot-Brittannië een van de bekendste boeken voor jongvolwassenen.

Bibliografie

  • 1990 - The Cry of the Wolf — Andersen Press
  • 1992 - An Angel for May – Andersen Press
  • 1992 - Burning Issy – Andersen Press
  • 1993 - The Baby and Fly Pie – Andersen Press
  • 1995 - Loving April – Andersen Press
  • 1995 - The Earth Giant – Andersen Press
  • 1996 - Junk – Andersen Press
  • 1996 - Tiger, Tiger – Andersen Press
  • 1997 - Kite – Andersen Press
  • 1998 - The Copper Treasure – A & C Black
  • 1999 - Bloodtide – Andersen Press
  • 1999 - Old Bag – Barrington Stoke
  • 1999 - Smack – Avon B…Lees verder op Wikipedia