Dvd
Engels

Star Trek 3-movie collection

Michael Giacchino (componist)
Drie verhalen over de begintijd van de reizen van het ruimteschip U.S.S. Enterprise onder leiding van James Kirk en Spock.
Bevat
Disc 1 Star Trek / directed by J.J. Abrams (2009)
Disc 2 Star Trek into darkness / directed by J.J. Abrams (2013)
Disc 3 Star Trek beyond / directed by Justin Lin (2016)
Titel
Star Trek 3-movie collection
Componist
Michael Giacchino
Taal
Engels
Uitgever
Paramount, © 2016
3 dvd-video's
Speelduur
122, 127, 117 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
EAN
5053083088866

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Box met drie Star Trek-films: Star Trek: the future begins (2009) van J.J. Abrams. Als James Kirk en Spock met hun ruimteschip de Enterprise een verkenningsvlucht uitvoeren, ontmoeten zij de kwaadaardige Nero die de hele mensheid bedreigt. Coen van Zwol (NRC 6-5-'09): 'Startrek is een peperdure, maar geslaagde poging om een roestig filmmerk nieuw leven in te blazen.' IMDb waardering: 8,0. Star Trek: into darkness (2013) van J.J. Adams: de ruimtevloot is het doelwit van een bloedige aanslag. De Enterprise zet de achtervolging in op de dader. Saskia Bosch (Trouw 6-6-'13): '(...) de film biedt de doorgewinterde Star Trekfan wel een bevredigend inzicht in de ontwikkeling van de sterke vriendschap tussen de mannen. (…) een nieuwe Star Trekfilm die de kijker met een tevreden glimlach achterlaat.' IMDb: 7,8. Star Trek: beyond* (2016) van Justin Lin: de bemanning van de Enterprise begint aan hun eerste lange ruimtemissie en loopt in een val als ze een gestrand schip willen redden en vast kom…Lees verder

Over Michael Giacchino

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Dgoldwas

Michael Giacchino (Riverside Township (New Jersey), 10 oktober 1967) is een Amerikaans componist die soundtracks heeft gemaakt voor films, televisieseries en computerspellen.

Levensloop

Giacchino behaalde zijn diploma aan de School of Visual Arts in New York.

Met zijn soundtracks won hij verscheidene prijzen, waaronder in 2004 voor het spel Call of Duty. In 2005 won hij een Emmy Award voor zijn soundtrack van Lost. In hetzelfde jaar werd hij twee keer genomineerd voor een Grammy Award voor The Incredibles. In 2010 won hij een Oscar (Academy Award) voor de muziek die hij schreef voor de film Up.

Filmografie

Overige producties

Computerspellen

Televisieseries

Televisiefilms

Lees verder op Wikipedia