Boek
Nederlands

23 dingen om te doen voor je 11½ bent

Mike Warren (auteur), Anna Dolinda (vertaler)

23 dingen om te doen voor je 11½ bent

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Ruim twintig projecten die je gedaan moet hebben voor je 11,5 jaar oud bent, zoals het maken van je eigen gereedschapskist, een coole vlieger, een minikasje voor planten, een zonnekijker en een touwladder. Met afbeeldingen en werktekeningen in kleur. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Onderwerp
Knutselen
Titel
23 dingen om te doen voor je 11½ bent
Auteur
Mike Warren
Vertaler
Anna Dolinda
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
23 things to do before you are 11½
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Memphis Belle, 2015 | Andere uitgaven
64 p. : ill.
ISBN
9789089413819 (hardback)
Plaatsingssuggestie
624.9 (SISO) Knutselen (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Wat is nu leuker dan echt gereedschap te gebruiken en leuke dingen te maken? Dit boek biedt systematische stap-voor-stapbeschrijvingen van 23 projecten die kinderen zouden moeten uitvoeren voordat zij 11,5 jaar zijn. Het gaat o.a. om het maken van je eigen gereedschapskist, een coole vlieger, een minikasje voor planten, een zonnekijker, een touwladder, een vogelhuisje, houten stelten, een go-kart, een garnalenschepnet... Met een kleurcode wordt aangegeven of een project bestemd is voor wijze wetenschappers, knappe klussers, buitenbikkels of biobinken. Veiligheid staat voorop, en daarom wordt regelmatig de aanwezigheid en/of hulp van een volwassene aangeraden. Duidelijke gekleurde afbeeldingen en goede werktekeningen maken het geheel heel overzichtelijk. Ook wordt aangegeven waar de benodigde materialen te vinden zijn. De bladzijden van stevig papier zijn gebonden met een degelijke spiraalband die bij de rug een stevige kartonnen bescherming heeft. Een heel aantrekkelijke uitgave voor …Lees verder

Over Mike Warren

OGL v1.0 - Foto van/door Foreign and Commonwealth Office

Mike Warren (geboren 1964) is sinds 2007 burgemeester (id est regeringsleider) van de Pitcairneilanden.

In december 2007 versloeg Warren bij parlementsverkiezingen door het 38-koppige electoraat aftredend burgemeester Jay Warren, die het ambt sinds 2004 bekleedde.

In december 2010 werd Warren in verdenking gesteld van het bezit van onfatsoenlijke foto's van kinderen en het bezit van pornografische beelden, video's en documenten met kinderen. Hij werd in naam van de Britse Hoge Commissie in Nieuw-Zeeland (de Commissaris is tevens gouverneur van de Pitcairneilanden) opgepakt door de Nieuw-Zeelandse politieagent op Pitcairn.


Lees verder op Wikipedia