Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De branding

Minette Walters (auteur)
Langs de kust van Dorset wordt het ontzielde lichaam van een jonge vrouw gevonden terwijl haar 3-jarig dochtertje kilometers verderop verdwaasd rondloopt en haar man een congres in Liverpool bezoekt.
Titel
De branding
Auteur
Minette Walters
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The breaker
Uitgever
Amsterdam: De Boekerij, 2008 | Andere uitgaven
320 p. : ill.
ISBN
9789022550366

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De ontdekking van het lichaam van een kennelijk vermoorde jonge Engelse vrouw op het strand van een baai in Zuid-Engeland is voor de politie aanleiding een uitgebreid onderzoek in te stellen. Hierbij komt aan het licht dat de ogenschijnlijk gelukkig getrouwde vrouw een relatie onderhield met een oversekste Londense acteur die net zoals haar echtgenoot tot de hoofdverdachten behoort. Een indringende, fascinerende thriller, uitstekend van opbouw en uitwerking. Enkele foto's van de plaats van het misdrijf alsmede de ingelaste politie-, artsen- en getuigenverklaringen maken het verhaal des te geloofwaardiger. Paperback met vrij kleine druk.

Over Minette Walters

Minette Walters, (Bishop's Stortford, 26 september 1949) is een Engelse misdaadschrijfster. Ze publiceerde in 1992 met The Ice House haar eerste thriller en daarop volgde ongeveer jaarlijks een nieuw boek. Hoewel ze niet met een vast hoofdpersonage werkt, blijft ze met ieder boek succes hebben.

Het ijshuis en De beeldhouwster werden reeds verfilmd door de BBC, alsook enkele van haar latere boeken.

Bibliografie

Externe link

  • Officiële website
Lees verder op Wikipedia