Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:
De belangstelling van een journalist is gewekt wanneer een zwerver aan ondervoeding sterft naast een gevulde vrieskist in de garage van een Londense villa.
Titel
De echo
Auteur
Minette Walters
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The echo
Uitgever
Amsterdam: De Boekerij, 2003 | Andere uitgaven
320 p.
ISBN
90-225-3465-0

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een Engelse journalist benadert een vrouw in wier garage het lijk van een dakloze alcoholist is aangetroffen. Zijn nieuwsgierigheid wordt gewekt als blijkt dat zij enorme belangstelling voor de dode heeft, aan wiens identiteit wordt getwijfeld. Hij gaat naspeuringen verrichten en brengt één en ander in verband met de verdwijning van een bankier en een topambtenaar. Tenslotte weet hij de ware toedracht van al deze mysterieuze voorvallen te achterhalen. Een onderhoudend, met vaart geschreven speurdersverhaal. De auteur weet de diverse verhaallijnen behendig aan elkaar te knopen en werkt naar een verrassende climax toe. Aardige ontspanningslectuur. Paperback, kleine druk.

Over Minette Walters

Minette Walters, (Bishop's Stortford, 26 september 1949) is een Engelse misdaadschrijfster. Ze publiceerde in 1992 met The Ice House haar eerste thriller en daarop volgde ongeveer jaarlijks een nieuw boek. Hoewel ze niet met een vast hoofdpersonage werkt, blijft ze met ieder boek succes hebben.

Het ijshuis en De beeldhouwster werden reeds verfilmd door de BBC, alsook enkele van haar latere boeken.

Bibliografie

Externe link

  • Officiële website
Lees verder op Wikipedia