Daisy
Nederlands

Naar Wolf

Mireille Geus (auteur)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Zoltan en Wolf zijn onafscheidelijke vrienden. Tot Zoltan verhuist. Twee jaar later vraagt Wolfs moeder dringend of Zoltan nog een keer langs wil komen.
Onderwerp
Vriendschap, Verhuizen
Titel
Naar Wolf
Auteur
Mireille Geus
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2007
1 cd
Speelduur
02:00
Oorspr. uitgever
Lemniscaat
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Man
CDR
a415416

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Mireille Geus

Mireille Geus (Amsterdam, 1964) is een Nederlandse schrijfster en schrijfcoach. Ze debuteerde in 2016 met de roman 'Een makkelijk kind' bij uitgeverij Nieuw Amsterdam. Haar ca. dertig jeugdboeken verschenen in tien verschillende landen en haar jeugdboek Big werden bekroond met de Gouden Griffel in 2006. In april 2019 verscheen haar tweede autobiografische roman 'Madame Jeanette' bij uitgeverij Nieuw Amsterdam.

Voordat Mireille kinderboeken schreef, schreef ze toneelstukken voor kinderen en teksten voor Sesamstraat en Kindernet. Ze schrijft boeken voor verschillende jeugdboek uitgeverijen zoals Uitgeverij Zwijsen, Maretak, Lemniscaat, Gottmer en Leopold. Haar eerste kinderboek was Virenzo en ik, gebaseerd op een verhaal dat haar zoon haar vertelde. Het werd bekroond met Vlag & Wimpel. Met Big, haar tweede boek, sleepte ze de Gouden Griffel 2006 in de wacht. Ook werd Big genomineerd voor de Deutsche Jugend Buchpreis 2008 en werd het verta…Lees verder op Wikipedia