E-boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:
Als op een warme ochtend in mei het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden bij een verlaten spoorweg net buiten Bristol, wijst alles op zelfmoord. Maar rechercheur Jack Caffery twijfelt. Hij verdenkt iemand. Iemand die zich voortdurend verbergt. Iemand die ongezien huizen insluipt en die hem dicht op de huid zit. Caffery is voor het eerst sinds lange tijd bang.

Hij krijgt hulp va
Titel
Huid
Auteur
Mo Hayder
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Skin
Editie
5
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij, 2015
1 digitaal bestand
ISBN
9789024570164
CloudLibrary
7ef6cz9

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Mo Hayder

Mo Hayder, pseudoniem van Beatrice Clare Dunkel (Epping, 2 januari 1962 – 27 juli 2021), was een Brits schrijfster van thrillers. Haar boeken worden gekenmerkt door een fascinatie voor gruweldaden.

Loopbaan

Mo Hayder werd geboren als Clare Damaris Bastin, de dochter van astrofysicus John Bastin en lerares Susan Jacobsen. Ze verliet het ouderlijk huis en haar school op haar vijftiende en leefde vanaf dat moment in Londen. Tussen 1980 en 1985 timmerde ze onder de naam Candy Davis aan de weg als naaktmodel en actrice. Ze had rollen in Engelse televisieseries als The Benny Hill Show, The Two Ronnies en Are You Being Served?. In deze laatste serie was ze twee seizoenen te zien als de rondborstige secretaresse Miss Belfridge. Ze nam rond 1986 afstand van haar acteerloopbaan en emigreerde naar Tokio. Ze woonde daarna begin jaren 1990 korte tijd in Los Angeles, waar ze filmwetenschappen studeerde…Lees verder op Wikipedia