Cd

Heads high

Mr. Vegas (uitvoerder)
Titel
Heads high
Uitvoerder
Mr. Vegas
Uitgever
Greensleeves, 1998
1 cd
Speelduur
01:11:00
EAN
0601811125120
CDR
JK94142
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P - Populaire muziek (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 1 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Mr. Vegas

CC BY 2.0 - Foto van/door Celia Wagner

Clifford Smith (Kingston, 29 december 1974), beter bekend als Mr. Vegas, is een Jamaicaanse zanger en producer.

Discografie

  • Heads High (1998)
  • Damn Right (2001)
  • Pull Up (2002)
  • Hot Tamale (2004)
  • Hot it up (2007)
  • I Am Blessed (2008)
  • Party Tun Up (2011)
  • Haffi Git Da Gel Yah (2011)
  • Sweet Jamaica (2012)


Lees verder op Wikipedia