Grote letter
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Samen op de vlucht

Nadja Van Sever (auteur)

Samen op de vlucht

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Ahmed (12) en Fahraz (13) vluchten beiden uit Afghanistan, het land van de Taliban. Hun vlucht is niet gemakkelijk en ze komen verschillende gevaren tegen, zoals mensensmokkelaars. Zullen ze veilig in Europa aankomen?
Titel
Samen op de vlucht
Auteur
Nadja Van Sever
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2019
214 p.
Oorspr. uitgever
Clavis
Aantekening
Lettertype: Arial vet-22pt

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Nadja Van Sever

Nadja Van Sever (Tervuren, 6 maart 1965) is een Belgische schrijver van jeugdboeken. Van Sever is onderwijzeres in de Gemeentelijke Basisschool van Tervuren. Ze geeft ook lezingen op maat voor kinderen.

Haar eerste boek, De magische pen, heeft ze samen met alle leerlingen van de school gemaakt. Het is het resultaat van een groot lees- en schrijfbevorderingsproject. Door het voorlezen aan kinderen merkt ze wat hen boeit en het zorgt ervoor dat haar boeken aanleunen bij de leefwereld van de jeugd. Ze schrijft steeds boeken rond maatschappelijke thema's zoals leerstoornissen, discriminatie of over de vluchtelingenproblematiek.

Bibliografie

  • 2013 - De magische pen
  • 2015 - Het gelaarsde varkentje
  • 2016 - Een koekje van eigen deeg
  • 2017 - Fien is een vijfhoekje
  • 2018 - Weg met de juf
  • 2019 - Samen op de vlucht
  • 2020 - Het ge…Lees verder op Wikipedia