Boek
Nederlands

Vaarwel : mijn boekje vol herinneringen

Nathalie Slosse (auteur)
+1
Vaarwel : mijn boekje vol herinneringen
×
Vaarwel : mijn boekje vol herinneringen Vaarwel : mijn boekje vol herinneringen

Vaarwel : mijn boekje vol herinneringen

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Wanneer een geliefd iemand doodgaat, blijft een grote leegte achter. Herinneringen zorgen ervoor dat die persoon een beetje verder leeft in je hart. Dit invulboekje helpt jouw kind om die herinneringen te verzamelen. Zo ontstaat een tastbaar aandenken om vandaag en in de toekomst te koesteren.
Titel
Vaarwel : mijn boekje vol herinneringen
Auteur
Nathalie Slosse
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Van Halewyck, 2017
48 p.
Verschijningsdatum
26-10-2017
ISBN
9789461317926 (hardback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Nathalie Slosse

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Talismanneke

Nathalie Slosse (Brussel, 14 september 1976 – Brussel, 10 november 2018) was een Belgische schrijfster. Ze is vooral bekend van prentenboeken om verlieservaringen voor kinderen bespreekbaar te maken.


Biografie

Nathalie Slosse studeerde klassieke filologie. Na een job als lerares Latijn en Grieks, heeft ze gewerkt voor verschillende non-profit organisaties. Ze heeft twee kinderen. Tweemaal is ze van kanker genezen. Een derde keer overleefde ze het niet.

Werk

Haar prentenboek Grote boom is ziek  is voor het eerst verschenen in 2009. Het boek vertelt wat Snuiter meemaakt wanneer Grote Boom kanker krijgt en een ingrijpende en langdurige behandeling krijgt. Het is vertaald in het Frans, Engels, Deens, Koreaans en Chinees. Snuiter (Frimousse in het Frans, Snibbles in het Engels) is een diertje dat met de hulp van veelsoortige vriendjes pijnlijke gebeurten…Lees verder op Wikipedia