Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:
Twee late twintigers uit North Carolina, beiden laatbloeiers, vinden elkaar, maar hun relatie wordt overschaduwd door een reeks gebeurtenissen die een steeds grimmiger karakter krijgen.
Titel
Zie mij
Auteur
Nicholas Sparks
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
See Me
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, 2022 | Andere uitgaves
512 p.
Verschijningsdatum
24-11-2022
ISBN
9789059900882 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Colin Hancock, die kampt met aanpassings- en concentratieproblemen, is op latere leeftijd nog gaan studeren, hij is 28. Maria Sanchez, immigrantendochter van dezelfde leeftijd, is dan wel afgestudeerd maar het werkzame leven als juriste is frustrerend en baart haar zorgen. Wanneer de twee elkaar bij toeval leren kennen, hebben beiden moeite te geloven in een relatie, geen van beiden hebben zij in hun jeugd een stevig zelfbeeld ontwikkeld. Hoe ontwrichtend zoiets kan zijn, en niet alleen voor de hoofdpersonen is het thema van deze roman. Een in wisselend perspectief geschreven plot door koning der bestsellers Sparks (1965), gekruid met hip onschuldig eigentijds vermaak als peddelen, surfen en salsadans, met kuise hofmakerij, maar tegen het eind, om de spanning erin te houden, krijgt de roman toch een meer grimmig karakter.

Over Nicholas Sparks

Nicholas Charles Sparks (Omaha, Nebraska, 31 december 1965) is een Amerikaans auteur. Hij schreef romans over verschillende thema’s zoals geloof, liefde, drama en het lot. Hij heeft tot nu toe 21 boeken gepubliceerd en woont tegenwoordig in New Bern, North Carolina, met zijn vrouw Cathy en hun vijf kinderen (drie zonen Miles Andrew, Ryan Cote, en Landon, en tweelingdochters Lexie Danielle en Savannah Marin).

Biografie

Nicholas Sparks is geboren op oudejaarsavond in Omaha, Nebraska als zoon van Patrick Michal Sparks, een professor, en Jill Emma Marie Sparks, een huismoeder en de assistente van een optometrist. Hij heeft een broer Michael Earl "Micah" Sparks (1964) en een overleden zus Danielle "Dana" Sparks (1966–2000). Sparks is rooms-katholiek opgevoed en heeft Duitse, Tsjechische, Engelse en Ierse voorouders.

Omdat zijn vader nog studeerde toen Sparks geboren werd verhuisde het gezin vaak. Nog voordat hij acht jaar was …Lees verder op Wikipedia