Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Dageraad op Three Willows

Nora Roberts (auteur), Karin Schuitemaker (vertaler)
Een jonge, academisch opgeleide vrouw vindt haar bestemming op de paardenfokkerij van haar moeder, waar ze de man van haar dromen ontmoet.
Titel
Dageraad op Three Willows
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Karin Schuitemaker
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
True betrayals
Uitgever
Amsterdam: Harlequin Holland, 2014
414 p.
ISBN
9789034754387 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 150 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De 26-jarige Kelsey verruilt haar academische carrière voor de renpaardenfokkerij van haar moeder, die wegens moord uit noodweer een lange gevangenisstraf uitzit. Ze vindt daar haar levensbestemming in de naburige paardenfokker. Een verhaal van liefde, misdaad en intriges rondom de renbaan. Seks, spanning en sensatie: om deze succesformule draait het allemaal. In de erotisch geladen atmosfeer van vurige dekhengsten ontwaken de hartstochten tussen de mooie Kelsey en de onweerstaanbare he-man Gabe. Indrukwekkende bedactiviteiten dus. Geweldig is de spanning bij de grote Derby's en andere evenementen, vooral als daar ongehoorde zaken voorvallen. Waarvoor Rich, Kelsey's schoonvader en alcoholist en beroepsgokker, verantwoordelijk is, die uit wraak tegenover Kelsey's moeder die hem eens versmaadde de paarden drogeert en er op los moordt. Intussen wordt er veel geconverseerd, levendig en intelligent, dat moet gezegd. Het verhaal eindigt in een apotheose van geweld, als Rich de beide vrouwen…Lees verder

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)