Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De komst van de kracht : de laatste strijd gaat beginnen

Nora Roberts (auteur), Marike Groot (vertaler), Sander Brink (vertaler)
In een apocalyptische en magische wereld, waarin mensen met magische krachten worden uitgeroeid, gaat Fallon Swift de strijd aan om dit te stoppen.
Titel
De komst van de kracht : de laatste strijd gaat beginnen
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Marike Groot Sander Brink
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The rise of magicks
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2020
461 p.
ISBN
9789022581599 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Dit derde deel van de ‘De bron’-trilogie rondt het verhaal van ‘De Ene’ af. In een post-apocalyptische wereld worden mensen met magische krachten opgejaagd, gemarteld en uitgeroeid door de overgebleven regering en Strijders voor Zuiverheid. Fallon Swift is al vanaf haar geboorte ‘De Ene’ en in deel 2* van de trilogie heeft zij hard getraind om haar magische krachten te versterken. Het is noodzakelijk dit deel gelezen te hebben om belangrijke personages te leren kennen. In ‘De komst van de kracht’ gaat Fallon met behulp van familie, vrienden en bondgenoten de strijd aan met de Strijders voor Zuiverheid en de regering. Gelukkig steunt medestrijder Duncan haar in deze onmogelijke missie. Het boek is een waardige afsluiting van deze post-apocalyptische fantasy-trilogie, met aandacht voor vriendschap en relaties, maar ook voor de harde realiteit van het voeren van oorlog.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia

Suggesties