Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:
Als een jonge weduwe verliefd is geworden op de zoon van haar werkgever, probeert het familiespook hun liefde te dwarsbomen.
Titel
De rode lelie
Auteur
Nora Roberts
Vertaler
Els Papelard
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Red lily
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2019 | Andere uitgaves
382 p.
ISBN
9789402704419 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 200 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Deeltje uit een reeks romantische pockets van Amerikaanse oorsprong. De bestsellerauteur heeft haar eigen reeksen bij de uitgeverij. Dit is het derde deel uit de trilogie 'De bloementuin van Harper House' over drie vrouwen die elkaar op een keerpunt in hun leven ontmoeten. Enkele globale gegevens over de reeks: traditioneel rollenpatroon, redelijke stijl en karaktertekening, romantische sfeer met spanningselementen, rijke milieus, conventioneel, weinig seks. Verhalen van een iets langere adem dan de doorsnee triviaal pockets en voorzien van enig avontuur. Door het grotere aantal bladzijden soms ook wat langdradig.

Over Nora Roberts

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)